груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/208
Назва: Оцінка інвестиційної привабливості сільськогосподарських підприємств
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»
Автори: Бабічева, А. В.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
Кафедра економічних наук
Нетудихата К. Л.
інвестиційна привабливість
інтегральний показник
сільськогосподарське підприємство
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Магістерську роботу присвячено розробці рекомендацій щодо формування інвестиційної привабливості в умовах розвитку сільськогосподарської галузі. Розглянуто сутність поняття інвестиційної привабливості. Досліджено фактори, що використовуються при оцінці інвестиційної привабливості. Проаналізовано методики оцінки інвестиційної привабливості підприємств, їх класифікації На основі авторської методики проведено розрахунок показників інвестиційної привабливості за обраними підприємствами. Наведено інтерпретацію емпіричних результатів та обґрунтовано елементи формування інвестиційної привабливості підприємства. Розроблено практичні рекомендації щодо застосування отриманих результатів.
Опис: Бабічева А. В. Оцінка інвестиційної привабливості сільськогосподарських підприємств : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / А. В. Бабічева ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 20 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/208
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат.pdf313.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.