груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2094
Назва: Едектронні адміністративні послуги та критерії оцінки якості їх надання
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Автори: Алєксєєнко, Г. О.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
Сорока С.В.
електронні адміністративні послуги
органи місцевого самоврядування
критерії оцінки
якість
Дата публікації: 2021
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): У магістерській роботі представлені матеріали дослідження електронних адміністративних послуг та критерії оцінки якості їх надання органами місцевого самоврядування. В умовах трансформаційних перетворень, які наразі відбуваються в Україні, зростає увага до якості адміністративних послуг, що надаються населенню, що підтверджує актуальність даної роботи. Перевірка основних висновків, зроблених під час теоретичного аналізу головних аспектів досліджуваної теми, здійснювалась в ході проведення соціологічного дослідження зазначеної проблеми в органах місцевого самоврядування. Автором визначено, що задля поліпшення стану публічного адміністрування в Україні виникає необхідність усестороннього дослідження інституту електронних адміністративних послуг та встановлення чітких критеріїв їх оцінки.
Опис: Алєксєєнко Г. .О. Електронні адміністративні послуги та критерії оцінки якості їх надання : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / Г. О. Алєксєєнко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 14 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2094
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Алєесєєнко.pdf367.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.