груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2122
Назва: Трудова міграція українців у транснаціональному просторі. –
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 054 «Соціологія»
Автори: Воробій, М. О.
Ключові слова: магістерська робота
автореферат
кафедра соціології та політології
Чорна В. О.
міграція
транснаціоналізм
трудова міграція
міграційні процеси
причини виникнення трудової міграції
працевлаштування за кордоном
Дата публікації: 2022
Видавництво: ЧНУ ім. П. Могили
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню та аналізу сучасних тенденцій щодо міграції українських трудових мігрантів за кордон. У кваліфікаційній роботі визначено поняття та теорія транснаціоналізму, зв’язані з ним концепції та інші суміжні терміни, які пов’язані з цим поняттям, розглянуто основну типологію видів міграції та головні чинники які її стимулюють. Визначено провідні мотиви, що впливають на думки їхати за кордон на заробітки громадян України починаючи від некваліфікованих працівників, та закінчуючи висококваліфікованими спеціалістами та лікарями. Встановлено провідні фактори до міграції українців за кордон. За результатами авторського емпіричного дослідження встановлено головні причини та рушійні фактори виїзду за кордон українців з метою роботи.
Опис: Воробій М. О. Трудова міграція українців у транснаціональному просторі : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 054 «Соціологія» / М. О. Воробій , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2022. - 14 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2122
Розташовується у зібраннях:Факультет політичних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Воробій М.О..pdf647.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.