груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2129
Назва: РОЗРОБКА РЕКРЕАЦІЙНО-РЕАБІЛІТАЦІЙНИХ КОМПЛЕКСІВ ПРОЦЕСІВ РЕАДАПТАЦІЇ ДЛЯ ОСІБ З ПОРУШЕННЯМ ЗОРУ
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня магістр», спеціальність 227 «Фізична терапія, ерготерапія»
Автори: Єніна, Д. Г.
Ключові слова: автореферат
Данильченко С. І.
фізична реабілітація
особи з порушенням зору
фізична терапія
рекреація
офтальмопатологія
Дата публікації: 2022
Видавництво: ЧНУ ім. П. Могили
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили , Миколаїв, 2021. Магістерська робота присвячена питанню комплексного використання оздоровчо-рекреаційних засобів в процесі фізичної терапії осіб з порушенням зору. Виявлено порушення з якими зіштовхуються діти з наявністю офтальмопатології, це спазм акомодації, міопія, косоокість та інші. Використано спеціальну методику для покращення показників зору Визначено загальний вплив даної методики на покращення стану. Встановлено, що діти які займались за розробленою експериментальною методикою покращилися показники зору.
Опис: Єніна Д. Г. РОЗРОБКА РЕКРЕАЦІЙНО-РЕАБІЛІТАЦІЙНИХ КОМПЛЕКСІВ ПРОЦЕСІВ РЕАДАПТАЦІЇ ДЛЯ ОСІБ З ПОРУШЕННЯМ ЗОРУ : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 227 «Фізична терапія, ерготерапія» / Д. Г. Єніна , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2022. - 28 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2129
Розташовується у зібраннях:Факультет фізичного виховання та спорту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Єніна.pdf550.51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.