груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/212
Назва: Взаємозв'язок дебіторської та кредиторської заборгованості в процесі реалізації операційної діяльності підприємств
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»
Автори: Гац, А. В.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
Кафедра економічних наук
дебіторська заборгованість
кредиторська заборгованість
Конєва Т. А.
комерційний кредит
ліквідність
автономність
фінансові результати
грошові потоки
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): У рамках поставленої мети, в даному дослідженні були: здійснений критичний огляд літератури та виявлені існуючі концепції щодо напрямків взаємозв’язку дебіторської та кредиторської заборгованості на підприємстві; розроблено методику дослідження визначеної проблематики; проведено емпіричний аналіз діяльності відібраних для дослідження підприємств, на основі фінансової звітності яких виявлено стан дебіторської та кредиторської заборгованостей, у тому числі комерційного кредитування на даних суб’єктах господарювання; визначено характер взаємозв’язку між дебіторською та кредиторською заборгованостями; здійснено інтерпретацію результатів та запропонувати шляхи удосконалення системи управління комерційним кредитуванням на підприємствах. Внаслідок проведеного дослідження виявлено особливості операційної діяльності підприємств пивоварної галузі. Удосконалено методику дослідження взаємозв’язку дебіторської та кредиторської заборгованості підприємств та його впливу на їхній фінансовий стан.
Опис: Гац А. В. Взаємозв'язок дебіторської та кредиторської заборгованості в процесі реалізації операційної діяльності підприємств : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / А. В. Гац ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 23 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/212
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат Гац.pdf310.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.