груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/217
Назва: Словотвірна категорія темпоральної атрибутивності прикметників української мови порівняно з болгарською та англійською мовами
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня "магістр", спеціальність 035.01 "Українська мова та література"
Автори: Білуха, О. А.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
кафедра української філології, теорії та історії літератури
Островська Людмила Станіславівна
словотвірна категорія
темпоральність
темпоральна атрибутивність
дериваційні процеси
клас ад’єктивів
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Дослідження присвячене послідовному зіставному вивченню словотвірної категорії темпоральної атрибутивності на матеріалі ад’єктивів української мови порівняно з болгарською та англійською мовами з метою виявлення їх спільних і диференційних ознак. Розглянуто специфіку функціонування категорії темпоральної атрибутивності на основі дериваційних процесів, що відбуваються в межах означального лексико-граматичного класу  прикметників. Дослідження пропонує варіанти творення композитних темпорально-атрибутивних елементів з числівниковим, прикметниковим, прислівниковим, іменниковим і займенниковим компонентами в українській, болгарській та англійській мовах.
Опис: Білуха О. А. Словотвірна категорія темпоральної атрибутивності прикметників української мови порівняно з болгарською та англійською мовами : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 035.01 «Українська мова та літетатура» / О. А. Білуха ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 12 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/217
Розташовується у зібраннях:Інститут філології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Білуха О. А., 646 гр., автореф..pdf1.09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.