груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2193
Title: Облік і аналіз використання прибутку фармацевтичного підприємства
Other Titles: магістерськa дисертацїя на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 071 „ Облік і оподаткування ”
Authors: Крисіна, І. О.
Keywords: Кафедра обліку і аудиту
магістерська робота
Белінська С.М.
прибуток
фармацевтичне підприємство
облік
аналіз
контроль
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У кваліфікаційній роботі на основі проведеного дослідження вирішено актуальні завдання щодо обґрунтування теоретичних положень та удосконалення обліку та аналізу використання прибутку ПрАТ «ФАРМАЦЕВТИЧНА ФІРМА ДАРНИЦЯ». Досліджено сутність, види та функції прибутку, як економічної категорії, проаналізовано специфіку формування та використання прибутку на підприємстві. Також розглянуто нормативні документи, що контролють використання прибутку. Здійснено аналіз фінансово–господарську діяльність ПрАТ «ФАРМАЦЕВТИЧНА ФІРМА ДАРНИЦЯ» та сформовано модель використання прибутку та пошуку резервів збільшення прибутку суб'єктів господарювання. На основні отриманих результатів запропоновані напрямки вдосконалення політики використання прибутку.
Description: Крисіна І. О. Облік і аналіз використання прибутку фармацевтичного підприємства : магістерськa дисертація на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 071 „ Облік і оподаткування ” / І. О. Крисіна; ЧНУ ім. Петра Могили. ‒ Миколаїв, 2022. – 78 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2193
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Крисіна І.О_кваліфікаційна робота_2022_.pdf1.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.