груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2193
Назва: Облік і аналіз використання прибутку фармацевтичного підприємства
Інші назви: магістерськa дисертацїя на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 071 „ Облік і оподаткування ”
Автори: Крисіна, І. О.
Ключові слова: Кафедра обліку і аудиту
магістерська робота
Белінська С.М.
прибуток
фармацевтичне підприємство
облік
аналіз
контроль
Дата публікації: 2022
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі на основі проведеного дослідження вирішено актуальні завдання щодо обґрунтування теоретичних положень та удосконалення обліку та аналізу використання прибутку ПрАТ «ФАРМАЦЕВТИЧНА ФІРМА ДАРНИЦЯ». Досліджено сутність, види та функції прибутку, як економічної категорії, проаналізовано специфіку формування та використання прибутку на підприємстві. Також розглянуто нормативні документи, що контролють використання прибутку. Здійснено аналіз фінансово–господарську діяльність ПрАТ «ФАРМАЦЕВТИЧНА ФІРМА ДАРНИЦЯ» та сформовано модель використання прибутку та пошуку резервів збільшення прибутку суб'єктів господарювання. На основні отриманих результатів запропоновані напрямки вдосконалення політики використання прибутку.
Опис: Крисіна І. О. Облік і аналіз використання прибутку фармацевтичного підприємства : магістерськa дисертація на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 071 „ Облік і оподаткування ” / І. О. Крисіна; ЧНУ ім. Петра Могили. ‒ Миколаїв, 2022. – 78 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2193
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Крисіна І.О_кваліфікаційна робота_2022_.pdf1.36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.