груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2207
Назва: Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі
Інші назви: Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій»
Автори: Малявін, Л. В.
Ключові слова: кафедра управління земельними ресурсами
бакалаврська робота
Коваль В. А.
землеустрій
проект землеустрою
ситуаційний план
кадастровий план
земельна ділянка
Дата публікації: 2022
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): В роботі проаналізовано тенденції розвитку господарської діяльності та наукові засади розвитку землеустрою. Зроблено аналіз та оцінку природно-кліматичним умовам досліджуваної території; характеристиці просторових умов об’єкта господарської діяльності. Обґрунтовано правове забезпечення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку) для продажу права оренди.
Опис: Малявін Л. В. Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 193 «Геодезія та землеустрій» / Л. В. Малявін ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 67 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2207
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом МАЛЯВІН.pdf2.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.