груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/230
Titel: Використання прецедентних феноменів у текстах української та англомовної реклами
Sonstige Titel: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня "магістр", спеціальність 035.01 "Українська мова та література"
Autoren: Степанюк, А. В.
Stichwörter: автореферат
магістерська робота
кафедра української філології, теорії та історії літератури
феномен
прецедентний феномен
прецедентний текст
інтертекстуальність
семантика
Erscheinungsdatum: 2019
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: Висвітлено теоретичні положення щодо організації та функціонування прецедентних феноменів у сучасному рекламному дискурсі. Описано дослідницький дискурс з означеної проблематики. З’ясовано типологічні ознаки вищезазначених явищ. Проаналізовано різні способи реалізації прецедентності. Розглянуто лінгвокультурний та прагматичний потенціал прецедентних одиниць. Виявлено особливості функціонування прецедентних феноменів у текстах української та англомовної реклами, репрезентовано вибірку та описано її з позицій кількісних показників на основі вироблених критеріїв. Розроблено методику комплексного аналізу прецедентних феноменів. З’ясовано функції та механізми вживання прецедентних феноменів (лінгвістичну чи стилістичну) у текстах рекламного дискурсу. Виокремлено та класифіковано інтертекстуальні властивості прецедентних феноменів в україномовній та англомовній рекламі. Зіставлено та інтерпретовано отримані показники вживання прецедентних явищ у рекламних дискурсах досліджуваних мов.
Beschreibung: Степанюк А. В. Використання прецедентних феноменів у текстах української та англомовної реклами : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 035.01 «Українська мова та літетатура» / Я. В. Степанюк ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 16 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/230
Enthalten in den Sammlungen:Інститут філології

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Степанюк А. В., 646 гр., автореф..pdf429.11 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.