груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2337
Назва: Cистема оцінювання ЗВО на основі нечіткого гібридного методу прийняття рішень
Інші назви: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 122 «Комп’ютерні науки»
Автори: Бєлоусова, Я. Ю.
Ключові слова: Кафедра інтелектуальних інформаційних систем
бакалаврська робота
Кондратенко Ю. П.
системи оцінювання
методи прийняття рішень
ЗВО
нечіткий метод
TOPSIS
AHP
Дата публікації: 2022
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Мета: підвищення ефективності оцінювання ЗВО для допомоги вибору вступу абітурієнтам. Об’єкт: процеси оцінювання ЗВО. Предмет: методи прийняття рішень та технології рейтингування закладів вищої освіти. Пояснювальна записка бакалаврської дипломної роботи складається з вступу, чотирьох розділів, висновків та додатків. У вступі визначається актуальність теми, що приймається за мету та невеликий огляд поставленої задачі, предмет дослідження та об’єкт дослідження. У першому розділі описується існуючі системи оцінювання. Також, аналізується існуючі системи оцінювання. У другому розділі роботи представлено різні методи прийняття рішень та їх аналіз між собою. У третьому розділі описуються основні скрипти та програми, що допомогли у створенні системи оцінювання ЗВО на основі нечіткого гібридного методу прийняття рішень. У четвертому розділі проводиться тестування розробленого програмного забезпечення, аналіз роботи та отриманих даних. Представлені скріни інтерфейсу застосунку та його результатів роботи. У п’ятому розділі описується аналіз умов праці, безпеки праці, гігієни праці та виробничої гігієни. Також описані вимоги освітлення і мікроклімату.
Опис: Бєлоусова Я. Ю. Cистема оцінювання ЗВО на основі нечіткого гібридного методу прийняття рішень : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки» / Я.Ю. Бєлоусова; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 83 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2337
Розташовується у зібраннях:Факультет ком'ютерних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
401 Бєлоусова Яна Юріївна.pdf1.72 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.