груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2351
Titel: Web-застосунок інтернет-магазину мобільної техніки
Sonstige Titel: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 122 «Комп’ютерні науки»
Autoren: Керімов, Р. Г.
Stichwörter: Кафедра інтелектуальних інформаційних систем
бакалаврська робота
Болюбаш Н. М.
мережа Інтернет
мобільні пристрої
інтернет-магазин
Erscheinungsdatum: 2022
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: Об’єкт дослідження – продаж мобільних пристроїв в мережі Інтернет. Предмет дослідження – веборієнтовані програмні засоби для продажу мобільної техніки. Метою роботи є підвищення ефективності продажу мобільних пристроїв у режимі реального часу шляхом розробки і впровадження web-застосунку інтернет-магазину мобільної техніки. Бакалаврська кваліфікаційна робота складається з фахової частини і спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка БКР складається зі вступу, чотирьох розділів, висновків та додатків. У першому розділі проводиться дослідження сфери продажу мобільної пристроїв та сервісів для їх реалізації в мережі Інтернет. У другому розділі розглядаються технології і засоби розробки web-застосунку. У третьому розділі описано проектування та програмну реалізацію web-застосунку Інтернет магазину мобільної техніки.
Beschreibung: Керімов Р. Г. Web-застосунок інтернет-магазину мобільної техніки : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки» / Р. Г. Керімов; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 90 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2351
Enthalten in den Sammlungen:Факультет ком'ютерних наук

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
401 Керімов Руслан Габібович.pdf2.51 MBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.