груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/235
Назва: Роль гумору в англійському та американському політичному дискурсі та її відтворення в українських перекладах
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня "магістр", спеціальність 035 “Германські мови та літератури (переклад включно) перша мова англійська” спеціалізації 035.041 “Переклад”
Автори: Мац, А. Д.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
кафедра теорії та практики перекладу з англійської мови
Стеванович Раїса Іванівна
сарказм
іронія
гумор
політичний дискурс
функції
механізми іронії
переклад з англійської мови
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Розглянуто місце і роль іронії і гумору в таких політичних жанрах, як публічний виступ, політичне інтерв'ю, політичний жарт. Проаналізовано висловлювання відомих британських та американських політичних діячів про використання іронії та гумору для досягнення успішного впливу на аудиторію. Дається аналіз цитат відомих політичних діячів як матеріалу, що відображає останні тенденції в суспільстві і мовою. Результати дослідження можуть бути використані як частина вивчення політичного дискурсу, для розвитку теорії та практики міжкультурної комунікації.
Опис: Мац А. Д. Роль гумору в англійському та американському політичному дискурсі та її відтворення в українських перекладах : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня "магістр", спец. 035 “Германські мови та літератури (переклад включно) перша мова англійська” спеціалізації 035.041 “Переклад” / А. Д. Мац ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 17 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/235
Розташовується у зібраннях:Інститут філології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мац А. Д., 644 гр, автореф..pdf258.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.