груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2417
Назва: Особливості тренувального процесу легкоатлетів на початковому етапі підготовки з урахуванням морфометричних параметрів та рівня адаптаційного резерву
Інші назви: магістерськa дисертація на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Автори: Гордієнко, П. О.
Ключові слова: Кафедра олімпійського та професійного спорту
магістерська робота
Романчук С. В.
психомоторна підготовка
легкоатлети
фізична підготовка
Дата публікації: 2022
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Опис: Гордієнко П. О. Особливості тренувального процесу легкоатлетів на початковому етапі підготовки з урахуванням морфометричних параметрів та рівня адаптаційного резерву : магістерська дисертація на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / П.О. Гордієнко ; ЧНУ ім. Петра Могили. ‒ Миколаїв, 2022. – 89 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2417
Розташовується у зібраннях:Факультет фізичного виховання і спорту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гордієнко.pdf1.36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.