груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/245
Назва: Управління якістю на малих підприємствах готельного бізнесу (на прикладі підприємств курорту Залізний порт
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 073 «Менеджмент»
Автори: Дідова, Т. О.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
Кафедра економічних наук
Томілін Ю. А.
якість
готельні послуги
гостинність
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент», ОПП «Якість, стандартизація та сертифікація». – ЧНУ імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Магістерська робота присвячена питанням менеджменту якості готельних послуг. Показано, що готельна індустрія є складовою широкої індустрії – гостинності, яка є особливою самостійною галуззю економіки, що складається з групи галузей і підприємств, функції яких полягають у задоволенні різноманітного попиту на різні види відпочинку і розваг. Проведено дослідження якості готельних послуг у трьох установах: пансіонат «Волна», пансіонат «Радуга», отель «Фаворит», які розташовані на узбережжі Чорного моря у м. Залізний Порт Херсонської області. За результатами дослідження привабливості, доступності готельних послуг, задоволеності послугами та пріоритетності властивостей готельних послуг, а також дослідження грамотності клієнтів щодо техніки безпеки у готелях дозволили виявити ті місця, до яких потрібно підвищити увагу керівництва закладу. Змодельовано формування гостинності готелю (за результатами досліджень в отелі «Фаворит»). Побудовано модель управління якістю для отеля «Фаворит». За отриманими результатами експериментального дослідження запропоновано удосконалити систему управління якістю послуг, за допомогою заходів. Напрацьовано варіанти диверсифікації готельних послуг. Розроблено варіанти додаткових послуг у міжсезоння. За допомогою розроблених заходів малі готелі можуть отримати відчутню допомогу щодо підвищення якості послуг, що в цілому позначиться на іміджі підприємства, а також дозволить збільшити конкурентоспроможність.
Опис: Дідова Т. О. Управління якістю на малих підприємствах готельного бізнесу (на прикладі підприємств курорту Залізний порт) : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 073 «Менеджмент» / І. О. Дідова ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 14 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/245
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дідова-aref.pdf814.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.