груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2592
Title: Візуальне оформлення інформації на прикладі роботи відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю Головного управління ДСНС України у Миколаївській області
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 061 «Журналістика»
Authors: Вінніченко, Ю. Ю.
Keywords: кафедра журналістики
Тулузакова О. Г.
візуальний контент
фотознімки
пресслужба
журналістика
Issue Date: Feb-2023
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Так само як і в журналістиці діяльність пресслужби ґрунтується на основних засадах морально-етичного кодексу та професійних стандартах масмедіа. Це основа всіх засобів масової інформації, які ставлять перед собою ціль достовірного донесення інформації, а не навіювання думок та маніпулювання свідомістю суспільства. Досить чітко ці принципи простежуються при публікації фотознімків з чутливим контентом, а саме зображення трагедій, пожеж, надзвичайних подій та ситуацій. Відділ зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю Головного управління ДСНС України у Миколаївській області має важливу місію взаємодії Служби порятунку з суспільством. Основним засобом в цьому виступають масмедіа. За рахунок чіткої, злагодженої та доброзичливої співпраці співробітників пресслужби із ЗМІ, громадяни вчасно та стабільно отримують необхідну та корисну інформацію. З сучасним розвитком технологій для журналістики в цілому відкрились значні можливості у створенні «моментальної» новини. Цьому завдячують фахівці, перш за все, мережі Інтернет. Всесвітня павутина дала поштовх розвитку нових форматів подачі інформації. До них можна віднести веб-сайти та соціальні мережі, які містять контент переважно візуального характеру. Тому, метою дослідження стало визначення основних аспектів подання візуальної інформації для комунікації пресслужби із засобами масової інформації та роботи з громадськістю.
Description: Вінніченко Ю. Ю. Візуальне оформлення інформації на прикладі роботи відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю Головного управління ДСНС України у Миколаївській області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 061 «Журналістика» / Ю.Ю. Вінніченко ; ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2023. – 94 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2592
Appears in Collections:Кафедра журналістики



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.