груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2603
Назва: Особливості репортерської діяльності в умовах воєнного стану
Інші назви: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 061 «Журналістика»
Автори: Базик, Р. Р.
Ключові слова: кафедра журналістики
Тулузакова О. Г.
мотивація
самомотивація
мотиваційний сюжет
телевізійний сюжет
портретний нарис
ранкове шоу
Суспільне
Суспільне мовлення
Дата публікації: лют-2023
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Репортерська діяльність — невід’ємна частина журналістики, формує більшість інформаційного простору та слугує рушієм для роботи редакцій. Репортер оперативно рапортує з місця події, передає інформацію неупереджено та уникаючи оціночних суджень. Така діяльність вимагає витримки, впевненості та сміливості для роботи в стресових ситуаціях. Сьогодні, в умовах повномасштабної російської агресії проти України і введеного воєнного стану, неабияким важливим питанням є доля об’єктивного висвітлення реальних подій. Телерепортерам, кореспондентам, а також журналістам-розслідувачам варто чітко дотримуватись стандартів журналістики. Адже українські воєнкори є безпосередніми учасниками протистояння і можуть впливати на нього крізь призму неупередженого висвітлення подій та інформації. Мета дослідження: дослідити особливості роботи вітчизняних та зарубіжних репортерів у зоні ведення бойових дій, спираючись на досвід місцевих та зарубіжних представників ЗМІ, з’ясувати методи збору та перевірки інформації, ризики та вплив на аудиторію. При підготовці дослідження було використане обмежене коло джерел, зокрема статті, монографії, словники, медіаматеріали. Існує обмаль практичної та наукової літератури з зазначеної теми, зокрема головними джерелами для дослідження стали роботи Ю. І. Ковалів у Літературознавчій енциклопедії, Є. Л. Лукацький в статті «Коли в об’єктиві – катастрофа», C. О. Кравчук у роботі «Особливості роботи тележурналіста при висвітленні екстремальних ситуацій» та Семенченко М. у роботі «Психологія інтерв’ю: як розмовляти з людьми, що пережили травму», та інші джерела.
Опис: Базик Р. Р. Особливості репортерської діяльності в умовах воєнного стану : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 061 «Журналістика» / Р. Р. Базик ; ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2023. – 74 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2603
Розташовується у зібраннях:Кафедра журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота,Базик Роман, 648 гр., 2023 р. (магістр).pdf1.01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.