груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2626
Titel: Фізична терапія хворих на мозковий інсульт в пізньому відновлювальному періоді
Sonstige Titel: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня "магістр" : спец. 227 «Фізична терапія, ерготерапія»
Autoren: Сташко, Л. А.
Stichwörter: кафедра медико-біологічних основ спорту та фізичної реабілітації
Яблонська Т. М.
фізична реабілітація
інсульт
пізній відновний період
метод функціонального тренування
Міжнародна класифікація функціонування
Erscheinungsdatum: Feb-2023
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню та аналізу ефективності реабілітації хворих на мозковий інсульт в пізньому відновлювальному періоді з використанням реабілітаційних програм. У кваліфікаційній роботі висвітлити підходи до поняття «мозковий інсульт», сформуванні високі показники летальності та інвалідизації, в основі якої знаходяться рухові і когнітивні порушення, науково обґрунтовано та розроблено комплексну програму фізичної реабілітації осіб з наслідками інсульту у пізньому відновному періоді. За результатами проведених досліджень, що дало можливість отримати дані, які підтверджують і доповнюють наявні опрацювання та презентують абсолютно нові доробки з представленої проблеми дослідження.
Beschreibung: Сташко Л. А. Фізична терапія хворих на мозковий інсульт в пізньому відновлювальному періоді : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня "магістр" : спец. 227 «Фізична терапія, ерготерапія» / Л. А. Сташко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2023. – 82 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2626
Enthalten in den Sammlungen:Факультет фізичного виховання і спорту

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Сташко.pdf1.05 MBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.