груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/268
Titel: Гібридна система планування та оптимізації транспортних перевезень в реальному часі
Sonstige Titel: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 122 «Комп’ютерні науки»
Autoren: Омельяненко, С. В.
Stichwörter: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Кондратенко Ю. П.
гібридна система
транспортні маршрути
Erscheinungsdatum: 2019
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: Магістерська наукова робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Дана магістерської наукової роботи спрямовано на дослідження та розробку гібридної системи, яка не тільки буде вирішувати транспортні задачі з урахуванням часових вікон і обмежень вантажомісткості, але й буде враховувати і планувати в реальному часі події робочого процесу, дотримуючись яких водії і компанії отримують більший прибуток і зменшать транспортні затрати дотримуючись всіх законів держав і мінімізуючи ризики пов’язані цим. Мета дослідження – динамічне планування та оптимізація в реальному часі транспортних маршрутів. Об’єкт дослідження – методи та технології планування маршрутів. Предмет дослідження – методи планування транспортних маршрутів в реальному часі. Створена інформаційна система є унікальна гібридна система планування та оптимізації транспортних перевезень в реальному часі. Система має зрозумілий інтерфейс та легкість у використанні. Реалізація запропонованого багатокрокового гібридного алгоритму дозволяє швидко виконувати поставлені цілі, а врахування HOS, для кожного водія індивідуально, дозволяє оцінювати ризики автоматично та за необхідності динамічно змінювати, виключати та підбирати замовлення. Така автоматичність та динамічність робить дану систему системою реального часу.
Beschreibung: Омельяненко С. В. Гібридна система планування та оптимізації транспортних перевезень в реальному часі : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки» / С. В. Омельченко; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 19 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/268
Enthalten in den Sammlungen:Факультет комп'ютерних наук

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Автореферат Омельяненко.pdf1.14 MBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.