груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2837
Title: Напрями державного регулювання інноваційного розвитку сфери охорони здоров’я України
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Клочко, К. І.
Keywords: кафедра публічного управління та адміністрування
Ємельянов В. М.
Всесвітня організація інтелектуальної власності
система медичного контролю
система управління якістю
управління інноваційною діяльністю
інтелектуальна власність
інноваційне середовище
менеджмент
здоров’я
Issue Date: Dec-2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційну роботу присвячено обґрунтуванню, аналізу та наданню пропозицій щодо розробки концептуальної моделі управління інноваційною діяльністю в сфері охорони здоров'я. У вступі обґрунтовано актуальність і рівень розробленості обраної теми; визначено мету й основні завдання, об’єкт, предмет та методи дослідження; описано наукову новизну; встановлено практичне значення одержаних результатів; зазначено структуру й обсяги роботи. В роботі систематизовано наукову літературу з питань вивчення зарубіжного досвіду щодо організації та управління медичними системами; дослідженню стану і проблем інноваційної діяльності в сфері охорони здоров’я; обґрунтуванню основних особливостей організації охорони здоров'я в Україні; проведено оцінка стратегічного менеджмент у сфері охорони здоров'я щодо запровадження сучасної методології для ефективного соціального скринінгу та популяризації громадського здоров'я (на прикладі боротьби з пандемією COVID-19 ). Магістерське дослідження має завершений вигляді, містить висновки та пропозиції, до яких автор прийшов самостійно, визначено що, відповідно до різних досліджень та аналітичних результатів, переважно передбачається, що відновлення соціальної мобільності та життєдіяльності після пандемій може бути надзвичайно ускладнене. Адже після всілякого роду пандемій існують проблеми нормалізації соціальної активності та економічні наслідки для всієї спільноти. Моніторинг соціальної мобільності – один із важливих підходів, що ведуть до виявлення кластерів та повному виключенню COVID-19 із суспільства на етапі спаду. Фінансування охорони здоров'я після пандемій також матиме надзвичайно важливе значення для підтримки якісних та кількісних показників систем охорони здоров'я на регіональному рівні.
Description: Клочко К. І. Напрями державного регулювання інноваційного розвитку сфери охорони здоров’я України : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування» / К. І. Клочко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 77 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2837
Appears in Collections:Навчально-науковий інститут публічного управління та адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Клочко К..pdf791.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.