груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2926
Назва: Зв’язок між викидами діоксиду сірки стаціонарними джерелами та захворюваннями органів дихання серед населення
Інші назви: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 101 «Екологія»
Автори: Воронкова, Д. А.
Ключові слова: кафедра екології
Крисінська Д. О.
Дата публікації: чер-2023
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): У дипломній роботі розглянуто актуальне питання забруднення атмосферного повітря від стаціонарних джерел викиду на прикладі Миколаївської області. Для Миколаївщини найбільш розповсюдженими речовинами забруднення атмосферного повітря на Миколаївщині є пил, сірчаний ангідрид, окис вуглецю, діоксид азоту, діоксид сірки, оксид азоту, фторид водню. У роботі приділено увагу викидам діоксиду сірки, як одному з пріоритетних забруднювачів атмосферного повітря, антропогенна емісія якого значно (у 5-7 разів) перевищує обсяги природних джерел. Встановлено, що для Миколаївського, Вознесенського і Новоодеського районів характерні більш високі рівні: 1) загальної захворюваності органів дихання (до 800 на 1000 населення); 2) загострень на туберкульоз (до 150 на 1000 населення) порівняно з іншими районами Миколаївщини. Побудовано кореляційну-регресійну модель залежності загострень туберкульозних захворювань для населення Миколаївського регіону від вмісту діоксиду сірки у повітрі.
Опис: Воронкова Д. А. Зв’язок між викидами діоксиду сірки стаціонарними джерелами та захворюваннями органів дихання серед населення : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 101 «Екологія» / Д. А. Воронкова ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2023. – 52 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2926
Розташовується у зібраннях:Навчально-науковий медичний інститут

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота Воронкова Д.pdf813.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.