груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/298
Назва: Автоматизована веб-система визначення ставлення особистості до проблемних ситуацій екологічного спрямування
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Автори: Барбунов, В. О.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Мещанінов О. П.
OCAI
організаційні культура
дистанційне навчання
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерська наукова робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр системного аналізу». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. В магістерській роботі наведено відомі інноваційні системи оцінки організаційної культури. Представлено структуру автоматизованої веб-системи підтримки планування змін організаційної культури в компанії, що автоматизує процес виміру, оцінки, діагностики та підтримки планування змін організаційної культури. Актуальність даної роботи полягає в тому, що сучасне суспільство ставить нові вимоги до людини, потребує розвитку її духовного та інтелектуального потенціалу. Саме для визначення ставлення індивідууму до різних ситуацій екологічного характеру, що впливає на формування нового рівня свідомості особистості, мною запропоновані анкети, розміщені у інтерактивному веб середовищі. Мета дослідження полягає в створенні інструментального ВЕБ середовища, для проведення безперервного дистанційного оцінювання ставлення особистостей до проблемних питань екологічного характеру. Об’єктом дослідження є методологія визначення діагностики і зміни домінуючих цінностей. Предметом дослідження є інструмент оцінки ставлення особистості до проблемних питань екологічного характеру. Було реалізовано “Автоматизовану веб-систему визначення ставлення особистості до проблемних ситуацій екологічного характеру». Дана система представлена у вигляді Web-сайту. Виявлено і обґрунтовано необхідність створення даної інформаційної системи. Після розробки вона була протестована. При необхідності є можливим доповнення і розширення наявних функцій.
Опис: Барбунов В. О. Автоматизована веб-система визначення ставлення особистості до проблемних ситуацій екологічного спрямування : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 124 «Системний аналіз» / В. О. Барбунов ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 13 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/298
Розташовується у зібраннях:Факультет комп'ютерних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Avtoreferat_Barbunov.pdf759.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.