груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/304
Назва: Спеціальні та силові структури як фактор національної безпеки
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня "магістр", спеціальність 281 «Публічне управління та адміністрування»
Автори: Бабіченко, К. Ю.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
державне управління
національна безпека
Рада національної безпеки
Організація Північноатлантичного Договору
НАТО
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Охарактеризовано основні поняття та категорії державної політики у сфері забезпечення національної безпеки України. Проаналізовано законодавчу та нормативно-правову базу спеціальних та силових структур України як фактору національної безпеки України. Проаналізовано особливості функціонування спеціальних та силових структур в Сполучених Штатах Америки. Прослідковано особливості та перспективи співпраці України з Організацією Північноатлантичного договору (НАТО). Узагальнено історію формування спеціальних та силових структур України. Досліджено структурні особливості, специфіку, призначення спеціальних та силових структур як фактору національної безпеки України.
Опис: Бабіченко К. Ю. Спеціальні та силові структури як фактор національної безпеки : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування»/ К. Ю. Бабіченко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 13 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/304
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бабіченко К. Ю., автореф..pdf386.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.