груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3078
Назва: Система управління якістю продукції підприємства
Інші назви: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 073 «Менеджмент»
Автори: Лях, В. М.
Ключові слова: кафедра менеджменту
Колеватова А. В.
система управління якістю
продукція
стандартизація
статистичний контроль якості
постійне покращення
автоматизація
цифровізація
партнерські відносини
quality management system
product manufacturing
standardization
statistical quality control
continuous improvement
automation
digitization
collaborative relationships
Дата публікації: чер-2023
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню системи управління якістю продукції на підприємстві ТОВ «ВП «АКВАТОП». У роботі розкрито сутність поняття якості продукції та розглянуто показники якості на підприємстві. Також були охарактеризовані особливості управління якістю продукції в досліджуваному суб'єкті господарювання. Для проведення дослідження була здійснена загальна характеристика підприємства ТОВ «ВП «АКВАТОП», включаючи його структуру, види продукції та ринкову позицію. Застосовуючи інтегральну оцінку якості та конкурентоспроможності продукції, було встановлено рівень якості продукції підприємства. Досліджено систему управління якістю продукції на ТОВ «ВП «АКВАТОП» і виявлено деякі недоліки та проблеми. На основі цього нами запропоновані рекомендації щодо удосконалення системи управління якістю продукції. Вони включають в себе впровадження системи стандартизації, використання інструментів статистичного контролю якості, впровадження системи постійного покращення, застосування технологій автоматизації та цифровізації, а також розвиток партнерських відносин з постачальниками та покупцями. Робота має практичне значення для підприємства, оскільки рекомендації можуть бути використані для поліпшення системи управління якістю продукції і забезпечення задоволення потреб клієнтів. The diploma thesis focuses on investigating the quality management system of product manufacturing at «AQUATOP» Ltd. The essence of product quality and quality indicators within the company are explored. The unique aspects of quality management in the manufacturing process are also characterized. To conduct the research, a comprehensive overview of "AQUATOP" Ltd. is provided, including its organizational structure, product range, and market position. By applying an integrated assessment of product quality and competitiveness, the overall level of product quality within the company is determined. The quality management system of product manufacturing at "AQUATOP" Ltd. is thoroughly examined, revealing certain deficiencies and issues. Consequently, recommendations are proposed to enhance the quality management system. These recommendations encompass the implementation of standardization processes, utilization of statistical quality control tools, adoption of continuous improvement practices, application of automation and digitization technologies, and the development of collaborative relationships with suppliers and customers. The practical significance of this research lies in the potential application of the recommendations to improve the quality management system of product manufacturing, thereby satisfying customer needs and expectations.
Опис: Лях В. М. Система управління якістю продукції підприємства : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 073 «Менеджмент» / В. М. Лях ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2023. – 67 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3078
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
кваліфікаційна робота Лях В.М..pdf1.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.