груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/317
Titel: Державна політика у сфері культури : сутність та особливості здійснення в сучасних умовах в Україні
Sonstige Titel: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня "магістр", спеціальність 281 «Публічне управління та адміністрування»
Autoren: Дубчак, К. Б.
Stichwörter: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
державне управління
культурні цінності
державне управління культурою
Erscheinungsdatum: 2019
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: Досліджено сутність та особливості державної політики у сфері культури в сучасних умовах в Україні. Визначено понятійно-категоріальний апарат державної політики у сфері культури. Досліджено зміст культурної глобалізації та особливості моделей державної культурної політики в зарубіжних країнах. Проаналізовано нормативно-правові основи державної культурної політики в Україні. Уточнено особливості діяльності державних органів управління у сфері культурної політики. Сформульовано пріоритети, завдання та основні труднощі здійснення культурної політики в Україні. Запропоновано шляхи удосконалення державної політики у сфері культури в Українській державі.
Beschreibung: Дубчак К. Б. Державна політика у сфері культури: сутність та особливості здійснення в сучасних умовах в Україні : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування»/ К. Б. Дубчак ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 15 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/317
Enthalten in den Sammlungen:Інститут державного управління

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Дубчак К. Б., автореф..pdf238.41 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.