груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/319
Titel: СППР для формування заказів на постачання автотранспортних комплектуючих з використанням методу міркувань за прецедентами
Sonstige Titel: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Autoren: Хероім, Д. С.
Stichwörter: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Коваленко І. І.
СППР
контент-менеджер
асортимент товару
метод прецедента
сортування замовлень товару
показник комплексної корисності асортимента
Erscheinungsdatum: 2019
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: Актуальність роботи полягає у необхідності створити ефективний інструмент для прийняття рішень з дисципліни «Системи управління базами данних». СППР повинна максимально чітко виконувати поставленні перед нею задачі. Форма даної системи за методом прецедента надає можливість користувачу спростити та прискорити виконання своїй праці. Метою дослідження є побудова ефективної системи підтримки прийняття рішень при сортуванні замовлень товарів в торгових організаціях на основі розробки і використання показника комплексної корисності асортиментної позиції (АП) товару. Об’єктом дослідження є процес використання методу прецедента для вирішення задач. Предметом дослідження є створення програмного забезпечення, із використанням методу прецедента для вирішення задач. Завдання дипломної роботи полягає у наступному: 1. Аналіз і обґрунтування актуальності застосування в торгових організаціях системи підтримки прийняття рішень при сортуванні товарів. 2. Дослідження ефективності класичних методів аналізу асортименту товарів і величини їх запасів. 3. Розробка інтегрального показника комплексної корисності асортиментних позицій товару. 4. Класифікація асортиментних позицій товару за ознакою комплексна корисність. 5. Розробка системи підтримки прийняття рішень при сортуванні товарів. 6. Розробка алгоритму формування сортування товарів. 7. Апробація системи підтримки прийняття рішень при формуванні сортування товарів у торговій організації. У пepшoму poздiлi диплoмнoї poбoти наводиться інформація стосовно розробки та формування СППР. У дpугoму poздiлi poбoти проводиться аналіз існуючої СППР та її вдосконалення. У тpeтьoму poздiлi розкриваються особливості роботи контент-менеджера, та його внесок до СППР.
Beschreibung: Хероім Д. С. СППР для формування заказів на постачання автотранспортних комплектуючих з використанням методу міркувань за прецедентами : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 124 «Системний аналіз» / Д. С. Хероім ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 15 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/319
Enthalten in den Sammlungen:Факультет комп'ютерних наук

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
автореферат Хероим.pdf295.39 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.