груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3203
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТришак, І. Р.-
dc.date.accessioned2024-04-02T11:13:41Z-
dc.date.available2024-04-02T11:13:41Z-
dc.date.issued2024-02-
dc.identifier.urihttps://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3203-
dc.descriptionТришак І. Р. Управління інноваціями на підприємстві харчової промисловості : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 073 «Менеджмент» / І. Р. Тришак ; ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2024. - 77 с.uk_UA
dc.description.abstractВ роботі узагальнено теоретико-методологічні засади та розроблено рекомендації щодо удосконалення управління інноваціями на підприємстві харчової промисловості. Розкрито теоретичні засади інноваційних процесів та управління інноваційною діяльністю. Розглянуто теоретико-методологічні аспекти дослідження управління інноваціями. Вивчено методологічні засади управління впровадженням інновацій. Наведено загальну характеристику діяльності підприємства ПрАТ «Моршинський завод мінеральних вод «Оскар» та управління інноваціями. Проведено аналіз інноваційного потенціалу та оцінка стратегії підприємства. Проаналізовано управління інноваціями на прикладі розробки та реалізації інноваційного проєкту. Розроблено рекомендації щодо підвищення адаптивності виробництва та впровадження нових продуктів. Обґрунтовано пропозиції щодо оптимізації управління інтелектуальним капіталом та науково-технічними розробками. Наукова новизна одержаних результатів полягає у поглибленні теоретико-методологічних положень та управління інноваціями на підприємстві харчової промисловості. The theoretical and methodological principles and developed recommendations for improving innovation management at the food industry enterprise are summarized in the work. The theoretical foundations of innovative processes and management of innovative activities are disclosed. The theoretical and methodological aspects of innovation management research are considered. Methodological principles of innovation implementation management were studied. The general characteristics of the activity of "Morshyn Mineral Water Plant "Oscar" and innovation management are given. An analysis of the innovative potential and an assessment of the company's strategy were carried out. Innovation management is analysed on the example of the development and implementation of an innovation project. Recommendations for increasing the adaptability of production and introduction of new products have been developed. Proposals for optimizing the management of intellectual capital and scientific and technical developments are substantiated. The scientific novelty of the obtained results lies in the deepening of the theoretical and methodological provisions and innovation management at the food industry enterprise.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиuk_UA
dc.subjectкафедра менеджментуuk_UA
dc.subjectНетудихата К. Л.uk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectуправління інноваціямиuk_UA
dc.subjectінноваційний потенціалuk_UA
dc.subjectвпровадження інноваційного продукту на підприємствіuk_UA
dc.subjectinnovationuk_UA
dc.subjectinnovation managementuk_UA
dc.subjectinnovation potentialuk_UA
dc.subjectintroduction of an innovative product at the enterpriseuk_UA
dc.titleУправління інноваціями на підприємстві харчової промисловостіuk_UA
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 073 «Менеджмент»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Магістерська_робота_Тришак І.Р..pdf1.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.