груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3203
Назва: Управління інноваціями на підприємстві харчової промисловості
Інші назви: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 073 «Менеджмент»
Автори: Тришак, І. Р.
Ключові слова: кафедра менеджменту
Нетудихата К. Л.
інновації
управління інноваціями
інноваційний потенціал
впровадження інноваційного продукту на підприємстві
innovation
innovation management
innovation potential
introduction of an innovative product at the enterprise
Дата публікації: лют-2024
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): В роботі узагальнено теоретико-методологічні засади та розроблено рекомендації щодо удосконалення управління інноваціями на підприємстві харчової промисловості. Розкрито теоретичні засади інноваційних процесів та управління інноваційною діяльністю. Розглянуто теоретико-методологічні аспекти дослідження управління інноваціями. Вивчено методологічні засади управління впровадженням інновацій. Наведено загальну характеристику діяльності підприємства ПрАТ «Моршинський завод мінеральних вод «Оскар» та управління інноваціями. Проведено аналіз інноваційного потенціалу та оцінка стратегії підприємства. Проаналізовано управління інноваціями на прикладі розробки та реалізації інноваційного проєкту. Розроблено рекомендації щодо підвищення адаптивності виробництва та впровадження нових продуктів. Обґрунтовано пропозиції щодо оптимізації управління інтелектуальним капіталом та науково-технічними розробками. Наукова новизна одержаних результатів полягає у поглибленні теоретико-методологічних положень та управління інноваціями на підприємстві харчової промисловості. The theoretical and methodological principles and developed recommendations for improving innovation management at the food industry enterprise are summarized in the work. The theoretical foundations of innovative processes and management of innovative activities are disclosed. The theoretical and methodological aspects of innovation management research are considered. Methodological principles of innovation implementation management were studied. The general characteristics of the activity of "Morshyn Mineral Water Plant "Oscar" and innovation management are given. An analysis of the innovative potential and an assessment of the company's strategy were carried out. Innovation management is analysed on the example of the development and implementation of an innovation project. Recommendations for increasing the adaptability of production and introduction of new products have been developed. Proposals for optimizing the management of intellectual capital and scientific and technical developments are substantiated. The scientific novelty of the obtained results lies in the deepening of the theoretical and methodological provisions and innovation management at the food industry enterprise.
Опис: Тришак І. Р. Управління інноваціями на підприємстві харчової промисловості : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 073 «Менеджмент» / І. Р. Тришак ; ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2024. - 77 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3203
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Магістерська_робота_Тришак І.Р..pdf1.42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.