груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3337
Назва: Вплив військової служби на динаміку сімейних стосунків в умовах війни
Інші назви: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 053 «Психологія»
Автори: Прищак, В. О.
Ключові слова: Кафедра психології
Дрозд О. В.
сім’я
військовий
війна
конфлікт
динаміка
дружина
військовослужбовець
подружжя
вплив
сімейна система
Дата публікації: лют-2024
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційну роботу присвячено узагальненню теоретикометодологічних основ та розробці рекомендацій щодо покращення сімейної динаміки у сім’ях військовослужбовців. Розкрито поняття цілі, завдання та функції сімейної системи під час участі одного з партнерів у військових конфліктах. Розглянуто сутність, елементи сімей військовослужбовців та теоретичні підходи до покращення сімейної динаміки. Вивчено теоретично-методологічні основи визначення впливу військової служби на особистість людини та сім’ю в цілому. Розроблено процедуру визначення конфліктних сфер у сім’ях військовослужбовців. Проведено аналіз 60 подружніх пар на предмет погіршення динаміки сімейних стосунків після початку військової служби одного із партнерів. Узагальнено результати дослідження та напрями покращення динаміки сімейних стосунків. Створено поетапну психокорекційну програму підвищення позитивної динаміки у сім’ях військовослужбовців. Об’єктом дослідження виступає сімейна система сімей військовослужбовців. Предметом дослідження є вплив військової служби на динаміку сімейних стосунків в умовах війни. Наукова новизна полягає в розробці теоретичних положень та обґрунтуванні рекомендацій в питаннях покращення сімейної динаміки у сім’ях військовослужбовців.
Опис: Прищак В. О. Вплив військової служби на динаміку сімейних стосунків в умовах війни : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 053 «Психологія» / В. О. Прищак ; ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2024. - 106 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3337
Розташовується у зібраннях:Навчально-науковий медичний інститут

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Прищак КРМ.pdf1.5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.