груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3449
Назва: Управління конкурентоспроможністю підприємства торгівельної галузі
Інші назви: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 073 «Менеджмент»
Автори: Соболєва, Є. А.
Ключові слова: Кафедра менеджменту
Нетудихата К. Л.
конкурентоспроможність підприємства
управління підприємством
механізм управління конкурентоспроможністю підприємства
ТОВ «Сільпо-Фуд»
маркетинг
мотивація
competitiveness of the enterprise
enterprise management
mechanism of enterprise competitiveness management
Silpo-Food LLC
marketing
motivation
Дата публікації: чер-2024
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційну роботу присвячено узагальненню теоретичних, методологічних основ управління конкурентоспроможністю на підприємстві, проведенню емпіричного аналізу та розробці пропозицій щодо вдосконалення процесу управління конкурентоспроможністю на досліджуваному підприємстві. У роботі досліджено теоретичні основи конкурентоспроможності підприємства та методи її оцінки. Проведено аналіз конкурентного середовища ТОВ «Сільпо-Фуд» і оцінено конкурентоспроможність ТОВ «Сільпо-Фуд» за допомогою комплексу методів. Визначено сильні та слабкі сторони, можливості та загрози для ТОВ «Сільпо-Фуд». Розроблено рекомендації щодо покращення управління конкурентоспроможністю ТОВ «Сільпо-Фуд». Об’єктом дослідження даної роботи є діяльність ТОВ «Сільпо-Фуд», однієї з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів в Україні. Предметом дослідження є система управління конкурентоспроможністю ТОВ «Сільпо-Фуд». The qualification work is devoted to the generalization of the theoretical, methodological foundations of competitiveness management at the enterprise, empirical analysis and development of proposals for improving the process of competitiveness management at the researched enterprise. The paper examines the theoretical foundations of enterprise competitiveness and methods of its evaluation. An analysis of the competitive environment of Silpo-Food LLC was carried out and the competitiveness of Silpo-Food LLC was assessed using a set of methods. Strengths and weaknesses, opportunities and threats for Silpo-Food LLC are identified. Recommendations for improving the management of competitiveness of Silpo-Food LLC have been developed. The object of research of this work is the activity of Silpo-Food LLC, one of the largest national chains of food supermarkets in Ukraine. The subject of the research is the competitiveness management system of Silpo-Food LLC.
Опис: Соболєва Є. А. Управління конкурентоспроможністю підприємства торгівельної галузі : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 073 «Менеджмент» / Є. А. Соболєва ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2024. – 123 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3449
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СОБОЛЄВА БАКАЛАВРСЬКА РОБОТА.pdf3.27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.