груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3452
Назва: Управління інноваціями на підприємстві
Інші назви: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 073 «Менеджмент»
Автори: Яковлєв, О. О.
Ключові слова: Кафедра менеджменту
Васильєв А. А.
інноваційний менеджмент
інноваційний розвиток
ПрАТ «Вінницька кондитерська фабрика»
інноваційний потенціал
інноваційна діяльність
рентабельність
оцінка
управління
innovative management
innovative development
PJSC "Vinnitsa Confectionery Factory (VCF)"
management system
innovative potential
innovative activity
profitability
evaluation
management
Дата публікації: чер-2024
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота бакалавра спрямована на дослідження характеру й особливостей провадження менеджменту інноваційного розвитку підприємства і у висвітленні практичних рекомендацій щодо його удосконалення на прикладі реально-існуючого підприємства (це: ПрАТ «Вінницька кондитерська фабрика «ROSHEN»). У цій роботі узагальнено теоретичні основи, які характеризують сутність управління інноваціями на підприємстві, основні складові структури системи інноваційного менеджменту, їх взаємозв’язок і вплив на підприємство, а також методи та елементи процесу управління інноваційним розвитком підприємства. Проведено оцінку і аналіз ефективності провадження господарської діяльності й управління фінансовим станом ПрАТ «ВКФ», структури інноваційних витрат фабрики і рівня її інноваційного потенціалу на основі відповідних показників (коефіцієнтів) проведення аналізу. Представлено основні напрями забезпечення інноваційного розвитку на підприємстві, а також – обґрунтовано доцільність та потребу у впровадженні рекомендацій практичного характеру з удосконалення процесу управління інноваційним розвитком ПрАТ «Вінницька кондитерська фабрика «ROSHEN» у майбутній перспективі. Предметом дослідження виступають теоретичні, методичні та практичні підходи до оцінки і аналізу ефективності управління інноваційним розвитком підприємства. Об’єктом дослідження, відповідно, виступає система управління інноваційним розвитком підприємства. Увесь фокус написання кваліфікаційної роботи спрямований на проведення комплексного дослідження менеджменту інноваційного розвитку ПрАТ «Вінницька кондитерська фабрика «ROSHEN». The aim of the bachelor's thesis is to study the nature and management of innovative development of the company and to present practical recommendations for its and to highlight practical recommendations for its improvement, using the example of a real enterprise (this is PJSC "Vinnytsia Confectionery Factory "ROSHEN"). This paper presents a summary of the theoretical foundations that characterise the essence of innovation management at an enterprise, the main components of the structure of the innovation management system, their interrelation and impact on the enterprise, as well as methods and elements of the process of managing the innovative development of enterprise. An assessment and analysis of the efficiency of economic activity and the management of the financial condition of PJSC "VKF", the structure of innovative costs of the factory and the level of its innovative potential on the basis of relevant indicators (coefficients) of the analysis are carried out. The primary avenues for fostering innovative growth at the enterprise are delineated, along with the viability and necessity of implementing pragmatic recommendations to enhance the process of managing the innovative development of PJSC "Vinnytsia Confectionery Factory "ROSHEN" in the future. The subject of the study encompasses theoretical, methodological, and practical approaches to evaluating and analysing the effectiveness of management of the enterprise's innovation development. The object of research is the system of managing the innovative development of an enterprise. The entire focus of the qualification work is on conducting a comprehensive study of the management of innovation development of PJSC Vinnytsia Confectionery Factory "ROSHEN".
Опис: Яковлєв О. О. Управління інноваціями на підприємстві : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 073 «Менеджмент» / О. О. Яковлєв ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2024. – 63 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3452
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
thesys_yakovlev.pdf1.79 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.