груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3482
Назва: Апаратно-програмний комплекс моніторингу та керування розумною кухнею на базі ESP8266
Інші назви: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія»
Автори: Тищенко, М. В.
Ключові слова: Кафедра комп'ютерної інженерії
Дарнапук Є. С.
hardware-software complex
smart kitchen
ESP8266
monitoring
management
апаратно-програмний комплекс
розумна кухня
моніторинг
управління
Дата публікації: чер-2024
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Ця дипломна робота присвячена розробці та впровадженню апаратно-програмного комплексу для розумної кухні на базі мікроконтролера ESP8266, який використовується для моніторингу та управління кухонними процесами. Актуальність роботи полягає в необхідності створення ефективних та безпечних систем для автоматизації кухонних процесів, що підвищують комфорт та знижують ризики для користувачів. Сучасні технології дозволяють реалізувати ці завдання з використанням доступних та недорогих компонентів. Об'єктом дослідження є процеси створення та управління кухонним обладнанням. Предметом є програмні та апаратні засоби, які забезпечують функціональність системи, включаючи вимірювання різних параметрів та управління приладами. Мета роботи полягає у розробці надійної системи, яка вдосконалює кухонні процеси та підвищує безпеку користувачів. Робота складається з вступу, трьох розділів, висновків та додатків. У першому розділі проведено огляд існуючих рішень та аналіз ринку смарт-кухонь. Другий розділ присвячений вибору методів і засобів реалізації, опису компонентів та принципів роботи системи. Третій розділ описує процес розробки та тестування апаратно-програмного комплексу. Дипломна робота викладена на 83 сторінках, містить 3 розділи, 46 ілюстрацій, та 20 джерел у переліку посилань. This thesis is dedicated to the development and implementation of a hardware-software complex for a smart kitchen based on the ESP8266 microcontroller, which is used for monitoring and managing kitchen processes. The relevance of the work lies in the necessity to create efficient and safe systems for automating kitchen processes, enhancing comfort, and reducing risks for users. Modern technologies allow these tasks to be implemented using accessible and affordable components. The object of the research is the processes of creating and managing kitchen equipment. The subject is the software and hardware tools that ensure the functionality of the system, including the measurement of various parameters and device management. The aim of the work is to develop a reliable system that improves kitchen processes and enhances user safety. The work consists of an introduction, three chapters, conclusions, and appendices. The first chapter provides an overview of existing solutions and an analysis of the smart kitchen market. The second chapter is devoted to the selection of methods and means of implementation, the description of components, and the principles of the system’s operation. The third chapter describes the process of developing and testing the hardware-software complex. The thesis is presented on 83 pages, contains 3 chapters, 46 illustrations, and 20 sources in the reference list.
Опис: Тищенко М. В. Апаратно-програмний комплекс моніторингу та керування розумною кухнею на базі ESP8266 : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / М. В. Тищенко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2024. – 89с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3482
Розташовується у зібраннях:Факультет ком'ютерних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тищенко 405 – КБР.pdf2.47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.