груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3496
Назва: Психологічні засади нівелювання синдрому самозванця у підлітковому віці
Інші назви: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 053 «Психологія»
Автори: Варюшкіна, Н. В.
Ключові слова: Кафедра психології
Лисенкова І. П.
психопрофілактика
нівелювання
психологічна допомога
підлітки
синдром самозванців
психологічеі засади
Дата публікації: чер-2024
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена проблемі теоретичного обґрунтування та емпіричного дослідження психологічних засад нівелювання синдрому самозванця у підлітковому віці. Проведено теоретичний аналіз аспектів вивчення синдрому самозванцяу підлітковому віці; Випускна кваліфікаційна робота присвячена питанням засад нівелювання синдрому самозванця у підлітковому віці. Проведено психолого-педагогічний аналіз проблеми, обгрунтовано основні умови надання психологічної допомоги сім’ям підлітків. На українських теренах не спостерігається настільки ж значної активності стосовно дослідження заявленої проблеми. Об’єкт дослідження – синдром самозванця у підлітковому віці. Предмет дослідження – корекція синдрому самозванця у підлітковому віці. Наукова новизна: на українських вибірках серед підлітків здійснюється вивчення нівелювання синдрому самозванця у підлітковому віці. Практичне значення отриманих результатів полягає в розробці й упровадженні корекційної програми для роботи зпрофілктики синдрому самозванця у підлітковому віці та довести її ефективність. Виявлено достовірно значущі відмінності у вираженості глобального самоотношения, самовпевненості, самоінтересу, прояви синдрому самозванця і мотивації до уникнення невдач. Кількісні та якісні показники в групі підлітків, які навчаються за добре, які навчаються середнє. Виразність синдрому самозванця в групі номер один, на нашу думку, пов'язана з підвищеним навантаженням і завищеними очікуваннями від інших, внаслідок чого навчаються більш вимогливі до себе. Результати дослідження впроваджені у практиці психологічного консультування та психокорекційної роботи в миколаївської загальноосвітньої школі І-ІІІ ступенів № 26.
Опис: Варюшкіна Н. В. Психологічні засади нівелювання синдрому самозванця у підлітковому віці : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 053 «Психологія» / Н. В. Варюшкіна ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2024. – 78 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3496
Розташовується у зібраннях:Навчально-науковий медичний інститут

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Varyushkina_N Диплом.pdf1.35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.