груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3502
Назва: Психологічне благополуччя особистості в умовах невизначеності воєнного часу
Інші назви: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 053 «Психологія»
Автори: Молчан, Т. О.
Ключові слова: Кафедра психології
Дрозд О. В.
психологічне благополуччя
травматичний досвід
посттравматичне зростання
невизначеність
толерантність до невизначеності
Дата публікації: чер-2024
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Дана кваліфікаційна робота присвячена дослідженню психологічного благополуччя і його особливостей в умовах невизначеності воєнного часу. Мета роботи: теоретично обґрунтувати та емпірично дослідити психологічне благополуччя особистості і його особливості в умовах невизначеності воєнного часу. Об’єкт: психологічне благополуччя особистості в умовах невизначеності воєнного часу. Предмет: особливості психологічного благополуччя в умовах невизначеності воєнного часу. Перший розділ містить теоретичні аспекти поняття психологічного благополуччя, визначено основні підходи до його вивчення та розуміння. Описані найвідоміші моделі психологічного благополуччя та основні формуючі фактори даного поняття. Також проаналізовані особливості психологічного благополуччя особистості в умовах впливу травматичного досвіду під час війни, розглянуті передумови посттравматичного зростання. Особливу увагу приділено поняттю «невизначеність» та феномену толерантності до невизначеності, як чинника стійкості до ситуацій невизначеності воєнного часу, підсилених компонентом екстремальності. Другий розділ містить емпіричне дослідження психологічного благополуччя особистості в умовах невизначеності, його особливостей та дослідження рівня толерантності до невизначеності. З’ясовано можливий зв’язок між рівнями цих показників. Надані рекомендації щодо підвищення психологічного благополуччя та толерантності до невизначеності в умовах війни.
Опис: Молчан Т. О. Психологічне благополуччя особистості в умовах невизначеності воєнного часу : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 053 «Психологія» / Т. О. Молчан ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2024. – 101 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3502
Розташовується у зібраннях:Навчально-науковий медичний інститут

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Молчан_диплом.pdf2.04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.