груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3503
Назва: Адаптація дітей з розладами аутичного спектру до умов шкільного навчаня
Інші назви: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 053 «Психологія»
Автори: Сеняк, О. О.
Ключові слова: Кафедра психології
Астремська І. В.
аутизм
розлади аутичного спектру
адаптація
Дата публікації: чер-2024
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційну роботу присвячено узагальненю теоретико-методологічних основ та дослідженю особливості адаптації дітей з розладами аутистичного спектру до шкільного навчання, та розробка рекомендацій щодо проведення корекційної роботи з школярами з розладами аутичного спектру. Розкрито значення адаптації дітей з розладами аутистичного спектру для успішної соціалізації. Схарактеризовано особливості процесу адаптації дітей з розладами аутистичного спектру у різних формах організації навчального процесу. Досліджено особливості адаптації дітей з розладами аутистичного спектру до шкільного навчання. Узагальнено результати досліження та розроблено рекомендації щодо поліпшеня рівня адаптації у дітей з розладами аутичного спектру до умов шкілього навчання. Об`єктом дослідження виступає процес адаптації особистості до нових умов. Предметом дослідження є процес адаптації дітей з розладами аутистичного спектру до навчання в школі. Наукова новизна полягає в розробці та апробації комплексної оцінки рівня адаптації дітез з розладами аутисного спектру до умов шкільного навчання.
Опис: Сеняк О. О. Адаптація дітей з розладами аутичного спектру до умов шкільного навчаня : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 053 «Психологія» / О. О. Сеняк ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2024. – 99 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3503
Розташовується у зібраннях:Навчально-науковий медичний інститут

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна_робота_Сеняк_Олеся_465_з_2024_2 PDF.pdf1.83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.