груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3525
Titel: Психологічні особливості емоційного вигорання жінок, які стали матерями під час воєнного періоду
Sonstige Titel: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 053 «Психологія»
Autoren: Романова, С. М.
Stichwörter: Кафедра психології
Караджи О. С.
емоційне вигорання
жінки-матері
воєнний період
психічне здоров'я
стрес
депресія
втома
Erscheinungsdatum: Jun-2024
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: Робота присвячена психологічним особливостям емоційного вигорання жінок, які стали матерями під час воєнного періоду. Об’єктом дослідження є емоційне вигорання як психічний стан. Предмет дослідження – психологічні особливості емоційного вигорання жінок, які стали матерями у воєнний період. Метою роботи є теоретичне обґрунтування та емпіричне дослідження психологічних особливостей емоційного вигорання жінок, які стали матерями у воєнний період. У роботі розглянуто концепцію емоційного вигорання, аналізується вплив воєнного періоду на психіку матерів, а також вивчаються емоційні та психологічні наслідки для жінок у цій ситуації. В емпіричній частині описаний підбір методик та організація дослідження емоційного вигорання. Завершальним етапом роботи є розробка рекомендацій для запобігання та подолання емоційного вигорання у жінок-матерів. Результатом дослідження стало виявлення високого рівня емоційного вигорання серед жінок-матерів під час воєнного періоду, а також тісного зв’язку між травматичними подіями, депресією, втомою та емоційним вигоранням. Виявлено, що збільшення рівня травматичних подій зменшує рівень вигорання, а високий рівень депресії та втоми значно підвищує його. Це підкреслює важливість психологічної підтримки та розробки програм реабілітації для жінок-матерів у воєнний період.
Beschreibung: Романова С. М. Психологічні особливості емоційного вигорання жінок, які стали матерями під час воєнного періоду : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 053 «Психологія» / С. М. Романова ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2024. – 89 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3525
Enthalten in den Sammlungen:Навчально-науковий медичний інститут

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Романова_Диплом_.pdf1.3 MBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.