груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/365
Назва: Розвиток толерантного ставлення до молоді з особливими потребами
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 231 «Соціальна робота»
Автори: Абрамова, Г. А.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
соціальна робота
Чубук Р. В.
молодь з особливими потребами
соціальна ізоляція
соціальна інтеграція
соціальна інклюзія
толерантне ставлення
розвиток
програма тренінгу
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота на здобуття академічного ступеня магістра за спеціальністю – 231 «соціальна робота» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Магістерська робота присвячена дослідженню розвитку толерантного ставлення до молоді з особливими потребами. У роботі проаналізовано основні поняття, охарактеризовані сутність і зміст соціальної ізоляції людей з інвалідністю; розкрито причини та особливості соціальної ізоляції; розглянуто явища соціальної інтеграції і соціальної інклюзії як базові підходи інтеграції до толерантного суспільства. Особлива увага приділена дослідженню рівня толерантного ставлення до молоді з особливими потребами студентів спеціальності «Соціальна робота» Чорноморського національного університету імені Петра Могили. На основі результатів дослідження були проведені заняття по спеціально-розробленій програмі тренінгів.
Опис: Абрамова Г. А. Розвиток толерантного ставлення до молоді з особливими потребами : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 231 «Соціальна робота» / Г. А. Абрамова ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 17 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/365
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Абрамова Г..pdf330.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.