груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/389
Назва: Автоматизована система пошуку теплових втрат інженерних комунікацій на основі дослідження теплових карт.
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Автори: Гапчук, А. О.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
комп'ютерна інженерія
Журавська І. М.
теплотраси
теплові втрати
пірометр
Bluetooth
теплова карта
колірна модель
Android Studio 3.3.1
JDK 11.0
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): В процесі роботи над дипломним дослідженням проведено аналітичний огляд методів побудови теплових карт за допомогою зібраних температурних даних. Розроблено програмне забезпечення (ПЗ) для побудови теплових карт на основі зібраних теплових. Розробка ПЗ здійснена в Android Studio 3.3.1, програмний продукт створювався для платформи Android з версією JDK 11.0. У спеціальній частині з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях проаналізовано систему заходів і засобів по запобіганню впливу на людину несприятливих факторів, які супроводжують роботу працівника ІТ-сфери. Виконано аналіз освітлення та мікрокліматичних умов на робочому місці, управління цивільним захистом на підприємстві у разі виникнення пожежі.
Опис: Гапчук А. О. Автоматизована система пошуку теплових втрат інженерних комунікацій на основі дослідження теплових карт : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / А. О. Гапчук ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 11 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/389
Розташовується у зібраннях:Факультет комп'ютерних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат_Гапчук .pdf331.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.