груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/399
Назва: Автоматизована система обробки 3D-зображень архітектурних об’єктів
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Автори: Саулко, А. А.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
комп'ютерна інженерія
Калініна І. О.
освітлення
3D-об’єкт
математичне моделювання
Autodesk 3ds Max
Maxscript
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Серед напрямів 3D-моделювання архітектурна візуалізація є тим, що активно розвивається і займає своє місце у сфері дизайну інтер’єрів та проектування. Створення фотореалістичного зображення проекту – це принципово інший рівень представлення результатів роботи, що лише буде в подальшому виконана. Проте якісний результат потребує уваги до численних деталями, а отже багато часу. Таким чином, система, що виконуватиме автоматичне моделювання освітлення, допоможе у вирішенні цієї проблеми та полегшить роботу над проектами. В процесі роботи над магістерським дослідженням проведений аналітичний огляд методів побудови коректного природного освітлення для сцен з одним 3D-об’єктом, а також ті, що передбачають наявність кількох. Було розроблене програмне забезпечення, що реалізує можливість автоматичного моделювання освітлення для 3D-зображеннь. Для розробки було використано професійне програмне забезпечення для 3D-моделювання, анімації, візуалізації та проектування Autodesk 3ds Max. У якості мови програмування обрано скриптову мову для даного пакету Maxscript. У спеціальному розділі з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях був проведений аналіз факторів виробничого середовища, які впливають на роботу працівника, це такі як освітлення та мікроклімат на робочому місці. Також було вивчене питання забезпечення необхідних умов реалізації прав інтелектуальної власності.
Опис: Саулко А. А. Автоматизована система обробки 3D-зображень архітектурних об’єктів : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / А. А. Саулко; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 11 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/399
Розташовується у зібраннях:Факультет комп'ютерних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат_Саулко.pdf240.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.