груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/416
Назва: Реалізація комунікативної політики органами місцевого самоврядування
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Автори: Педенюк, О. К.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
Кафедра публічного управління та адміністрування
публічне управління
комунікативна політика
місцеве самоврядування
територіальна громада
нормативно-правова база
публічні послуги
інформаційно-комунікаційні технології
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерську роботу присвячено реалізації комунікативної політики органами місцевого самоврядування. У роботі визначено ступінь дослідженності зазначеної проблеми; викладено теоретичні основи комунікативної політики в органах місцевого самоврядування; проаналізовано нормативно-правову базу щодо комунікативної діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування в Україні. У межах дослідження обґрунтовано необхідність реалізації комунікативної політики органами місцевого самоврядування в Україні, як складової розвитку демократії та становлення громадянського суспільства. В магістерській роботі визначено основні напрями розвитку комунікацій в місцевому самоврядуванні. Доведено, що формування нового підходу щодо функціонування органів місцевого самоврядування потребує переорієнтувати методи та форми діяльності таких органів, спрямувати їх на реалізацію потреб споживачів публічних послуг, усвідомити необхідність оновлення концепції управління суспільною інформацією та забезпечити надійний зворотній зв'язок з громадськістю. Результат дослідження полягає в розвитку теоретичних і науково-методичних засад забезпечення належного рівня впровадження та реалізації комунікативної політики на рівні органів місцевого самоврядування в Україні. Доведено, що комунікативна політика органів місцевого самоврядування в цілому та її структурні частин, є досить актуальною для нашої держави, що пов’язано з тим фактом, що питання комунікації, а особливо на рівні місцевого самоврядування, набули в даний час особливого значення. Створення необхідних передумов для ефективно використання інформаційних та комунікативних технологій в діяльності органів місцевого самоврядування сприятиме забезпеченню подальшого їх вдосконалення та наближення до сучасних потреб та очікувань громадян.
Опис: Педенюк О. К. Реалізація комунікативної політики органами місцевого самоврядування : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / О. К. Педенюк ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 10 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/416
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Педенюк.pdf627.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.