груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/429
Назва: Механізми надання електронних адміністративних послуг на місцевому рівні.
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Автори: Галинтовська, Ольга Олександрівна
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
адміністративні послуги
електронні адміністративні послуги
органи місцевої влади
інформатизація публічного управління
змагальна діяльніcть
Дата публікації: 2019
Короткий огляд (реферат): Магістерську роботу присвячено розкриттю механізмів надання електронних адміністративних послуг на місцевому рівні. З’ясовано стан наукової розробленості проблеми та джерельну базу дослідження. Розкрито поняття та сутність електронних адміністративних послуг. Проаналізовано міжнародний досвід надання електронних адміністративних послуг на місцевому рівні. Досліджено становлення та правову основу інституту електронних адміністративних послуг в Україні в контексті реалізації реформи місцевого самоврядування. Охарактеризовано сучасний стан надання електронних адміністративних послуг на місцевому рівні в Україні. Визначено напрями удосконалення надання електронних адміністративних послуг на місцевому рівні в Україні.
Опис: Галинтовська, О. О. Механізми надання електронних адміністративних послуг на місцевому рівні: автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / О. О. Галинтовська; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 16 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/429
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат Галинстовська.pdf320.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.