груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/445
Назва: Об’єднані територіальні громади в умовах децентралізації
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Автори: Запорожець, І. П.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
Костєва Т. Б.
децентралізація
об’єднані територіальні громади (ОТГ)
громади Миколаївщини
субвенція на розвиток інфраструктури громад
кошти ДФРР (Державний фонд регіонального розвитку
субвенція соціально-економічного розвитку
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 074 – Публічне управління та адміністрування. – Інститут державного управління Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. В магістерській роботі розглянуто теоретично - правові засади об’єднання територіальних громад в умовах децентралізації та проведено ґрунтовний аналіз процесу децентралізації на Миколаївщині. На основі узагальнення теоретичних положень автором визначено поняття «децентралізація» та запропоновано пропозиції щодо вдосконалення нормативно-правової бази для просування реформи децентралізації та посилення місцевого самоврядування в Україні . Відповідно до одержаних результатів, сформульовано та обґрунтовано перспективи розвитку об’єднаних територіальних громад в умовах децентралізації.
Опис: Запорожець І. П. Об’єднані територіальні громади в умовах децентралізації : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / І. П. Запорожець; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 15 c.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/445
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Запорожець.pdf237.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.