груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/457
Назва: Здійснення державного фінансового контролю в Україні та напрями його удосконалення
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Автори: Білоус, Сергій Петрович
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
державний фінансовий контроль
суб’єкт державного фінансового контролю;
ревізія
нагляд
аудитор
фінансове правопорушення
фінансовий контроль
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерську роботу присвячено характеристиці здійснення державного фінансового контролю в Україні та розробка напрямів його удосконалення. У роботі обґрунтовано ступінь дослідженності теми, розглянуто загальні засади державного фінансового контролю. Основна частина дослідження присвячена аналізу здійснення державного фінансового контролю на сучасному етапі. Перераховано суб’єктів здійснення державного фінансового контролю в Україні. Систематизовано форми і методи державного фінансового контролю. Узагальнено іноземний досвід організації і реалізації державного фінансового контролю. Визначено фактори та явища, що перешкоджають ефективному здійсненню державного фінансового контролю. Проаналізовано різні статистичні дані щодо кількості фінансових правопорушень, розмірів сум стягнутих за їх вчинення, кількості осіб притягнених до різних видів відповідальності за фінансові правопорушення у період з 2015 р. до 2017 р. Наприкінці роботи сформульовано способи удосконалення державного фінансового контролю.
Опис: Білоус, С. П. Здійснення державного фінансового контролю в Україні та напрями його : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / С. П. Білоус; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 13 c.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/457
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат_ Білоус.pdf286.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.