груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/496
Titel: Зовнішня політика Канади у Північній та Латинській Америці на сучасному етапі.
Sonstige Titel: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»
Autoren: Крищенко, В. Ю.
Stichwörter: автореферат
магістерська робота
кафедра міжнародних відносин та зовнішньої політики
Габро Ірина Володимирівна
Канада
США
НАФТА
Мексика
ОАД
Угода між Канадою, Сполученими Штатами та Мексикою
Бразилія
Аргентина
Венесуела
група Ліма
Erscheinungsdatum: 2019
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: Дипломна робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2019. Канада є однією із провідних країн світу, яка виступає за взаємоповагу, дотримання принципів демократії і прав людини. Країна посідає 10-е місце у списку найсильніших економік світу, що надає їй привабливості в контексті зовнішньоекономічних та зовнішньополітичних відносин. Власне в західній півкулі Канада посідає 2-е місце. Відсутність тиску та втручання Оттави у внутрішню політику інших держав створює імідж країни, якій можна довіряти та співпрацювати. Саме це відрізняє образ Канади від США в очах латиноамериканських країн. Такі країни як США, Мексика, Бразилія, Венесуела, Аргентина, а також інтеграційне об’єднання НАФТА та ОАД мають визначне місце у зовнішній політиці Канади. Об’єктом дослідження є зовнішня політика Канади на сучасному етапі. Предметом дослідження є стан розвитку міжнародних відносин між Канадою та країнами Північної та Південної Америках на початку ХХІ століття. Під час дослідження даної теми, було з’ясовано, що на разі Канада стикається з такими проблемами як ратифікація нової трьохсторонньої угоди через те, що адміністрація Трампа затримує процес та вирішення венесуельської кризи шляхом участі в багатовимірної структури безпеки ОАД та в групі Ліма.
Beschreibung: Крищенко В. Ю. Зовнішня політика Канади у Північній та Латинській Америці на сучасному етапі : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» / В. Ю. Крищенко, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 16 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/496
Enthalten in den Sammlungen:Факультет політичних наук

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Крищенко_691_автореф..pdf392.03 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.