груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/530
Назва: Миколаїв військовий: мультимедійна історія
Інші назви: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.030301 «Журналістика»
Автори: Порохня, Я. К.
Ключові слова: автореферат
бакалаврська робота
журналістика
Тулузакова Ольга Геннадіївна
військова журналістика
збройний конфлікт
міжнародні документи
військовий журналіст
АТО
ООС
Україна
Миколаїв
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): В даній роботі аналізуються функції та завдання військової журналістики в світі та в Україні зокрема. Розглядаються міжнародні та державні нормативно-правові акти, в яких прописані права та обов’язки журналістів комбатантів та нокомбатантів під час роботи в зоні збройного конфлікту. Також було розглянуто функціонування регіональної військової журналістики на прикладі Миколаєва і зроблено висновки, що стан військової журналістики в Миколаєві є задовільним. Здебільшого це спричинено нестачею вищих навчальних закладів, які займаються підготовкою спеціалістів в цій галузі. Також в рамках дипломного проекту висвітлили заходи Миколаєва, пов’язані із військовою справою та поспілкувалися із військовослужбовцями. Під час спілкування дійшли висновків, що висвітленням діяльності військовослужбовців та заходів на військову тематику здебільшого займається або прес-служба конкретного підрозділу або волонтери.
Опис: Порохня Я. К. Миколаїв військовий: мультимедійна історія : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.030301 «Журналістика» / Я. К. Порохня, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 10 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/530
Розташовується у зібраннях:Інститут філології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10. Порохня Я. автореферат 448.pdf369.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.