Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/539
Назва: | Автоматизована система управління мікрокліматом для камер дозрівання сиров’ялених і сирокопчених м’ясопродуктів |
Інші назви: | автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» |
Автори: | Гаман, О. Ю. |
Ключові слова: | автореферат магістерська робота автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології Щесюк Олег Вікторович Fuzzy Logic мікроклімат м’ясопродукти нечітка логіка |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | ЧНУ ім. Петра Могили |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота магістра зі спеціальності 151 Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології на здобуття кваліфікації « магістра з автоматизації та комп’ютерно інтегрованих технологій ». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2019. У вступі визначається актуальність теми, наведені задачі, які заплановано вирішити для досягнення поставленої мети. У першому розділі проводиться аналіз виробництва сиров’ялених та сирокопчених ковбас з точки зору технології його ведення. У другому розділі проведено аналітичний огляд методів нечіткої системи управління кліматом в камерах дозрівання сирокопченої та сиров’яленої м’ясної продукції. У третьому розділі розроблена система може бути застосована у реальних камерах дозрівання, звичайно, за умови використання належних датчиків та виконуючих пристроїв.. У висновках наводяться підсумки проведеної роботи та основні переваги розробленої системи перед аналогами. У спеціальній частині з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях проаналізовано систему заходів і засобів по запобіганню впливу на людину несприятливих факторів, які супроводжують роботу працівника ІТсфери. Виконано аналіз освітлення та мікрокліматичних умов на робочому місці, управління цивільним захистом на підприємстві у разі виникнення пожежі. Магістерська робота містить 99 с., 26 рис., 7 табл., 20 джерел посилання. |
Опис: | Гаман О. Ю. Автоматизована система управління мікрокліматом для камер дозрівання сиров’ялених і сирокопчених м’ясопродуктів : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / О. Ю. Гаман ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 9 c. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/539 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет комп'ютерних наук |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гаман.docx.pdf | 223.88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.