груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/555
Title: Автоматизація автономного пристрою реєстрації аномалій серцевого ритму з безпровідною передачею даних, на сервер лікувального закладу
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Authors: Смирнов, В. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології
Трунов О. М.
холтерівсьий моніторинг ЕКГ/АТ
холтер
безпровідний зв'язок
мобільний додаток
WiFi модуль
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота магістра зі спеціальності 151 Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології на здобуття кваліфікації « магістра з автоматизації та комп’ютерно інтегрованих технологій ». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2019. Дана дипломна робота присвячена розробці механізму безпровідної передачі даних, отриманих при холтерівському моніторингу, на сервер лікувального закладу. В роботі розглянуто методику проведення холтерівського моніторингу ЕКГ, проаналізовано ринок сучасних холтерів, проведено огляд популярних мобільних додатків у галузі медицини, розглянуто технології безпровідної передачі даних та запропоновано модель реалізації поставленої задачі. Наведено мінімальні та оптимальні параметри для запуску програмного забезпечення. У спеціальній частині з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях проаналізовано систему заходів і засобів по запобіганню впливу на людину несприятливих факторів, які супроводжують роботу працівника ІТсфери. Виконано аналіз освітлення та мікрокліматичних умов на робочому місці, управління цивільним захистом на підприємстві у разі виникнення пожежі. Магістерська робота містить 111 с. (без додатків), 36 рис., 9 табл., 18 джерел посилання.
Description: Смирнов В. О. Автоматизація автономного пристрою реєстрації аномалій серцевого ритму з безпровідною передачею даних, на сервер лікувального закладу : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / В. О. Смирнов, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 10 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/555
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Смірнов.docx.pdf399.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.