груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/561
Titel: Аналіз стратегії збільшення прибутковості діяльності підприємства
Sonstige Titel: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Autoren: Рижикова, А. Л.
Stichwörter: автореферат
магістерська робота
підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Міцкевич Неоніла Василівна
прибуток
прибутковість
стратегія
стратегія збільшення прибутковості підприємства
SWOT-аналіз
Erscheinungsdatum: 2019
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: Магістерська робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Магістерське дослідження спрямоване на вирішення проблеми удосконалення теоретичного підходу до побудови стратегії підвищення прибутковості підприємств сільськогосподарського спрямування. У роботі досліджено теоретичні підходи до визначення поняття прибутковості підприємства. Здійснено порівняльний аналіз існуючих методик підвищення прибутковості підприємств. Проведено оцінку стратегії підвищення прибутковості обраних підприємств сільськогосподарського спрямування. Обґрунтовано рекомендації щодо підвищення рівня прибутковості.
Beschreibung: Рижикова А. Л. Аналіз стратегії збільшення прибутковості діяльності підприємства : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / А. Л. Рижикова, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/561
Enthalten in den Sammlungen:Навчально-науковий інститут післядипломної освіти

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
автореферат Рижикова В.Л..docx.pdf451.62 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.