груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/590
Назва: Шаблон інтернет магазину сантехніки на базі WorldPress
Інші назви: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Автори: Кліменко, Д. О.
Ключові слова: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Кулаковська І. В.
веб-додаток
інтернет магазин
MVC
PHP
MySQL
WorldPress
WooComerse
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Бакалавр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. В дипломній роботі описана система розробки шаблону інтернет магазину сантехніки на базі WorldPress. В роботі проведено аналіз сантехнічних магазинів та сервісів для створення інтернет магазинів. Для створення графічного інтерфейсу було використано HTML, CSS, JavaScript, PHP та MySQL на основі WorldPress та плагіну Woocomerce. Шаблон має зрозумілу структуру та логічне знаходження кнопок для швидкого доступу на інші сторінки сайти , також інтернет має пошук по назві товару чи по опису , це приятиме більш швидкому вибору та купівлі товару. Також в шаблоні є сторінка контактів за допомогою якої користувач зможе зв’язатися з адміністрацією сайти чи власником самого магазину.
Опис: Кліменко Д. О. Шаблон інтернет магазину сантехніки на базі WorldPress : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / Д. О. Кліменко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 15 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/590
Розташовується у зібраннях:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат_Кліменко_401_1.pdf362.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.