груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/607
Назва: Геоінформаційна система пасажирських потоків на прикладі Миколаївського району
Інші назви: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Автори: Васюта, Г. С.
Ключові слова: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Донченко Михайло Васильович
геоінформаційні системи
оптимізація
пасажирські потоки
електротранспорт
електротранспортна система міста
програмний мобільний додаток
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): У даному дипломному проекті представлено оптимізацію та вдосконалення пасажирських потоків електротранспорту міста Миколаєва та створення програмного мобільного додатку для відстеження руху електротранспорту. Основною метою роботи є оптимізація та вдосконалення пасажирських потоків електротранспорту міста Миколаєва та створення програмного мобільного додатку для відстеження руху електротранспорту, який надає можливість стежити за електротранспортом в онлайн-режимі. Дана дипломна робота включає в себе: вступ, три розділи, висновки та додатки. У вступі визначається актуальність теми та проводиться короткий огляд поставленої задачі, сформульовано мету і задачі дослідження. У першому розділі дипломної роботи проводиться аналіз транспортної системи міста, виявляються проблеми та недоліки миколаївської транспортної системи та оглядаються існуючі програмні додатки для відстеження руху транспорту. У другому розділі відбувається аналіз рузу електротранспорту Миколаєва та пропонуються варіанти для оптимізації миколаївської транспортної системи. У третьому розділі створюється проект програмного забезпечення. В висновках підбиваються підсумки виконаної роботи. Результатом даної роботи є вдосконалена транспортна система міста та мобільний додаток.
Опис: Васюта Г. С. Геоінформаційна система пасажирських потоків на прикладі Миколаївського району : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / Г. С.Васюта , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 14 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/607
Розташовується у зібраннях:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат_Васюта_402_4.pdf1.04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.